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양식 레시피

[한국에서 인기 있는 바베큐나 구이류 레시피] 바베큐나 구이류를 만드는 방법을 알려드리겠습니다.

by 은호이야기 2023. 4. 8.
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[한국에서 인기 있는 바베큐나 구이류 레시피] 바베큐나 구이류를 만드는 방법을 알려드리겠습니다.

 

 

[재료]

- 고기, 해산물, 채소 등 구우고자 하는 재료
- 마늘 : 2개
- 양파 : 1/2개
- 간장 : 2큰술
- 올리브 오일 : 2큰술
- 후추 : 약간

 

 

[만드는 방법]

1. 재료를 적절한 크기로 자른 후, 간장, 올리브 오일, 다진 마늘, 다진 양파, 후추 등을 섞어서 재료에 골고루 발라줍니다.
2. 미리 예열해 둔 바베큐그릴에 재료를 올리고, 중간 불에서 구워줍니다.
3. 고기류의 경우, 구울 때마다 한번씩 뒤집어가며 굽습니다. 구워지는 시간은 고기의 두께와 상관없이, 고기의 내부온도에 따라 결정됩니다.


4. 채소류와 해산물류의 경우, 구울 때마다 한번씩 섞어가며 굽습니다.
5. 적절히 구워진 재료를 그릴에서 내려서 즉시 즐겨주세요.


간단하면서도 맛있는 바베큐나 구이류, 한번 만들어보시겠어요.

 

 

유튜브: 이은호TV (EunhoTV) 힐링음악, 레시피
https://youtu.be/byuciXoeOdc

 

[Popular barbecue and grilled food recipes in Korea] I will teach you how to make barbecue or grilled food.

[ingredient]
- Ingredients you want to grill, such as meat, seafood, vegetables, etc.
- Garlic: 2
- Onion: 1/2
- Soy sauce: 2 tablespoons
- Olive oil: 2 tablespoons
- Pepper: a little

[how to make]
1. After cutting the ingredients into appropriate sizes, mix soy sauce, olive oil, minced garlic, chopped onion, and pepper and spread evenly over the ingredients.
2. Place the ingredients on a preheated barbecue grill and grill over medium heat.
3. For meat, turn it over once each time you grill it. The grilling time is determined by the internal temperature of the meat, regardless of its thickness.
4. For vegetables and seafood, mix them once each time you grill them.
5. Remove the properly grilled ingredients from the grill and enjoy them immediately.

Would you like to try making simple yet delicious barbecue or grilled food?


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