[한국에서 인기 있는 감바스 알 아히요 레시피] 감바스 알 아히요를 만드는 방법을 알려드리겠습니다.
[재료]
- 흰살생선(또는 새우) : 300g
- 올리브오일 : 2큰술
- 마늘 : 3쪽
- 파슬리 : 적당량
- 파프리카 가루 : 1작은술
- 패페리카 가루 : 1작은술
- 레몬즙 : 1/2개
- 소금 : 약간
- 오랜지 : 1/4개
- 토마토 : 1개
[만드는 방법]
1. 흰살생선(또는 새우)을 소금을 뿌려 양념해주세요.
2. 팬에 올리브오일을 두르고 마늘을 넣어 볶아주세요.
3. 양념한 생선(또는 새우)을 팬에 넣고 구워주세요.
4. 파슬리를 적당량 잘게 다져주세요.
5. 오랜지를 1/4개 반으로 잘라 씨를 제거하고, 토마토를 적당한 크기로 잘라주세요.
6. 팬에 구운 생선(또는 새우)을 그릇에 담고, 마늘, 오랜지, 토마토, 파슬리를 올려주세요.
7. 파프리카 가루, 패페리카 가루, 레몬즙을 뿌려 완성하세요.
간단하게 만들 수 있는 감바스 알 아히요, 맛있게 드세요!
빗소리, 깊은숙면, 내 마음을 차분하게 그리고 뇌힐링,
The sound of rain, deep sleep, calming the mind and healing the brain,
https://youtu.be/sTvNp5RUMOk
[Popular Gambas al Ajillo recipe in Korea] I will teach you how to make Gambas al Ajillo.
[ingredient]
- White fish (or shrimp): 300g
- Olive oil: 2 tablespoons
- Garlic: 3 cloves
- Parsley: Appropriate amount
- Paprika powder: 1 teaspoon
- Peperica powder: 1 teaspoon
- Lemon juice: 1/2
- Salt: a little
- Orange: 1/4
- Tomato: 1 piece
[how to make]
1. Season white fish (or shrimp) with salt.
2. Put olive oil in a pan and stir-fry garlic.
3. Put the seasoned fish (or shrimp) in the pan and bake.
4. Finely chop an appropriate amount of parsley.
5. Cut 1/4 orange in half, remove seeds, and cut tomatoes into appropriate sizes.
6. Place the pan-fried fish (or shrimp) in a bowl and top with garlic, orange, tomatoes, and parsley.
7. Finish by sprinkling paprika powder, pepperica powder, and lemon juice.
Gambas al ajillo is simple to make, enjoy!
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