스콘 레시피, 영국 빵 만들기
담백하고 부드러운 맛, 집에서 만드는 스콘 레시피
영국의 대표적인 빵 중 하나인 스콘, 이제 집에서 간단하게 만들어 즐겨보세요! 담백하고 부드러운 맛이 특징인 스콘의 레시피와 만드는 방법을 자세하게 알아봅시다.
영국의 대표적인 빵 중 하나인 스콘은 부드러운 텍스처와 담백한 맛이 특징인 빵입니다. 이번에는 집에서 쉽게 만들 수 있는 스콘 레시피를 알려드리겠습니다.
먼저 필요한 재료는 밀가루, 베이킹 파우더, 소금, 설탕, 버터, 우유, 계란입니다. 이 재료들을 준비하고, 오븐을 200도로 예열합니다.
[재료]
○밀가루 2컵
○베이킹 파우더 2 1/2작은술
○소금 1/2작은술
○설탕 1/4컵
○버터 1/2컵 (차가운 상태)
○우유 1/2컵
○계란 1개 (달걀 흰자와 노른자 분리)
[만드는 방법]
1, 밀가루, 베이킹 파우더, 소금, 설탕을 큰 그릇에 섞어준 후 버터를 넣고 반죽기나 수저를 사용하여 섞어줍니다. 이후 우유를 조금씩 추가하면서 반죽기로 섞어줍니다. 반죽이 조금 걸쭉해질 때까지 섞어줍니다.
2, 반죽을 가볍게 빚어서 두껍게 만든 후 큼지막한 도마나 쿠키 시트 위에 올립니다. 이후 노른자를 빗대어 발라주고, 200도로 예열한 오븐에서 12~15분간 굽습니다.
3, 더 이상 뜨거울 때 나와서 식힌 후, 휴지로 감싸거나 큰 종이봉지에 넣어서 보관합니다. 스콘은 부드럽고 담백한 맛이 특징인 빵으로, 다양한 재료와 함께 즐길 수 있습니다.
이제 집에서 간단하게 만들 수 있는 스콘 레시피와 만드는 방법을 알아봤습니다. 스콘을 만들어 가족, 친구들과 함께 즐겨보세요!
#빗소리, 깊은숙면, 내 마음을 차분하게 그리고 뇌힐링,
The sound of rain, deep sleep, calming the mind and healing the brain,
https://youtu.be/sTvNp5RUMOk
Scones Recipe, British Bread Making
Light and soft taste, home-made scone recipe
Scones, one of Britain's representative breads, are now easy to make and enjoy at home! Let's take a closer look at the recipe and how to make scones that are characterized by their light and mild taste.
Scones, one of Britain's representative breads, are characterized by their soft texture and light taste. This time, I'll give you a scone recipe that you can easily make at home.
The first ingredients you will need are flour, baking powder, salt, sugar, butter, milk and eggs. Prepare these ingredients and preheat the oven to 200 degrees.
[ingredient]
○ 2 cups of flour
○ 2 1/2 teaspoons of baking powder
○ 1/2 teaspoon of salt
○ 1/4 cup sugar
○1/2 cup butter (cold)
○ 1/2 cup of milk
○1 egg (separate egg white and yolk)
[how to make]
1, Mix flour, baking powder, salt, and sugar in a large bowl, then add butter and mix using a mixer or spoon. Then add milk little by little and mix with a mixer. Mix until the dough is slightly thick.
2. Lightly knead the dough to thicken and place on a large cutting board or cookie sheet. After that, brush with yolk and bake in an oven preheated to 200 degrees for 12 to 15 minutes.
3, Come out when it is no longer hot, cool it down, wrap it in tissue paper or put it in a large paper bag and store it. Scones are soft and light bread that can be enjoyed with a variety of ingredients.
Now, you've learned how to make scones and recipes that you can easily make at home. Make scones and enjoy them with your family and friends!
'디저트 레시피' 카테고리의 다른 글
애플 파이 레시피ㅣ디저트 (0) | 2023.05.02 |
---|---|
블루베리 머핀 레시피ㅣ디저트 (0) | 2023.05.02 |
치즈 케이크 레시피ㅣ미국 디저트 (0) | 2023.05.02 |
초콜릿 케이크 만들기 레시피ㅣ초콜릿이 유래는 멕시코와 중앙아메리카 지역 (0) | 2023.05.02 |
브라우니 레시피, 미국과 영국 디저트 (0) | 2023.05.01 |
댓글