치즈 케이크 레시피ㅣ미국 디저트
집에서 만드는 부드러운 치즈 케이크 레시피
부드럽고 촉촉한 치즈 케이크 만들기
치즈 케이크는 달콤한 맛과 부드러운 식감으로 인기 있는 디저트입니다. 이번에는 집에서 손쉽게 만들 수 있는 부드러운 치즈 케이크 레시피를 소개합니다.
[재료]
○크림치즈 300g
○설탕 100g
○우유 100ml
○계란 2개
○밀가루 2큰술
○베이킹파우더 1작은술
○바닐라 추출물 1작은술
[만드는 방법]
1,크림치즈를 부드럽게 만들어줍니다.
2,설탕을 조금씩 넣어가며 크림치즈와 설탕을 함께 휘핑해줍니다.
3,우유와 계란을 섞어준 후 크림치즈에 천천히 더해줍니다.
4,밀가루, 베이킹파우더, 바닐라 추출물을 넣고 부드럽게 섞어줍니다.
5,케이크를 굽기 전에 170도로 예열된 오븐에서 40분간 굽습니다.
6,굽기가 끝나면 오븐을 끄고 치즈 케이크를 오븐 안에서 10분간 숙성시켜줍니다.
7,숟가락으로 케이크를 떼어냅니다.
이렇게 부드러운 식감과 달콤한 맛이 일품인 치즈 케이크를 집에서 간편하게 만들어보세요.
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유튜브: 이은호TV (EunhoTV) 힐링음악, 레시피
https://youtu.be/byuciXoeOdc
Cheesecake Recipe | American Dessert
Homemade Soft Cheesecake Recipe
Making a soft and moist cheesecake
Cheesecake is a popular dessert for its sweet taste and soft texture. This time, we introduce a soft cheesecake recipe that you can easily make at home.
[ingredient]
○300g cream cheese
○Sugar 100g
○Milk 100ml
○2 eggs
○2 tablespoons of flour
○ 1 tsp of baking powder
○ 1 tsp vanilla extract
[how to make]
1, It softens the cream cheese.
2, Add sugar little by little and whip cream cheese and sugar together.
3, After mixing the milk and eggs, slowly add them to the cream cheese.
4, Add flour, baking powder, and vanilla extract and mix gently.
5, Bake in an oven preheated to 170 degrees for 40 minutes before baking the cake.
6. After baking, turn off the oven and let the cheesecake mature in the oven for 10 minutes.
7, Remove the cake with a spoon.
Make this soft texture and sweet taste cheesecake easily at home.
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