크로켓 레시피(스페인 요리), Croquette Recipe (Spanish Cuisine)

크로켓은 프랑스 원산지로, 유럽 전역에서 인기있는 요리입니다. 하지만 각 나라에서는 자신들만의 버전으로 변형되어 소개되고 있습니다. 따라서 크로켓 레시피는 다양한 나라에서 만들어지고 있습니다.
이번 포스팅에서는 스페인씩 크로켓 레시피을 집에서 쉽게 만드는 고기 크로켓 레시피 벙법을 알려 드리겠습니다.

재료:
◎ 200g 고기(소, 돼지, 닭 등)
◎ 2큰술 버터
◎ 2큰술 밀가루
◎ 1컵 우유
◎ 소금, 후추
◎ 빵가루
◎ 2개 달걀
◎ 기름

만드는 방법:
고기를 다져주세요.
팬에 버터를 녹이고, 밀가루를 넣고 볶아주세요.
우유를 조금씩 넣어가며 점점 끓이며 두드려 주세요.
고기와 소금, 후추를 넣고 섞어주세요.
크로켓 모양으로 뭉쳐서 냉장고에서 1시간 정도 냉장보관 해주세요.
달걀을 풀어서 크로켓에 바르고, 빵가루를 묻혀주세요.
기름에 굽거나 에어프라이어에서 10분간 굽으면 완성입니다.

추가설명을 드리겠습니다
집에서 쉽게 만들 수 있는 고기 크로켓 레시피를 소개해 드리려고 합니다.
우리가 필요한 재료는 고기, 밀가루, 우유, 빵가루, 달걀, 소금, 후추, 그리고 버터입니다. 고기는 소, 돼지, 닭 등 다양한 종류를 사용할 수 있습니다.

먼저, 팬에 버터를 녹이고 밀가루를 넣어 볶습니다. 이때, 조금씩 우유를 넣어가며 끓여가면서 두드려줍니다. 이것이 크로켓의 밀크 소스입니다.
다음으로, 다져놓은 고기와 밀크 소스를 섞고 소금과 후추로 간을 합니다. 그리고 크로켓 모양으로 뭉쳐서 냉장고에서 1시간 정도 보관합니다.

크로켓을 굽기 전에는 달걀을 풀어서 바른 다음, 빵가루를 묻혀줍니다. 크로켓을 기름에 굽거나 에어프라이어에서 10분 정도 굽으면 완성입니다.
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Croquette Recipe (Spanish Cuisine)
Croquettes are of French origin and are a popular dish throughout Europe. However, in each country, their own version is transformed and introduced. Therefore, croquette recipes are made in various countries.
In this post, I will tell you how to easily make Spanish croquettes recipe at home with meat croquettes recipe.
ingredient:
◎ 200g meat (beef, pork, chicken, etc.)
◎ 2 tablespoons butter
◎ 2 tablespoons flour
◎ 1 cup milk
◎ Salt, pepper
◎ bread crumbs
◎ 2 eggs
◎ Oil
how to make:
Mince the meat.
Melt butter in a pan, add flour and fry.
Add milk little by little and bring to a boil gradually.
Add meat, salt and pepper and mix.
Gather into a croquette shape and refrigerate for 1 hour in the refrigerator.
Beat the egg, spread it on the croquettes, and coat them with bread crumbs.
Bake in oil or bake in an air fryer for 10 minutes to complete.
I'll give you more explanation
I would like to introduce you to a recipe for meat croquettes that you can easily make at home.
The ingredients we need are meat, flour, milk, bread crumbs, eggs, salt, pepper, and butter. A variety of meats are available, including beef, pork, and chicken.
First, melt the butter in a pan and stir in the flour. At this time, add milk little by little and beat while boiling. This is Croquette's Milk Sauce.
Next, mix the minced meat with the milk sauce and season with salt and pepper. Form into croquettes and refrigerate for 1 hour.
Before baking the croquettes, beat the egg and coat with bread crumbs. Bake the croquettes in oil or in an air fryer for about 10 minutes to complete.
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